inbakerdoek nature, beige – LÄSSIG

19,95

Beschikbaar via nabestelling

SKU: 210000003714 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De LÄSSIG X Raddis® Cotton limited edition 120×120 cm inbakerdoek is zijn gemaakt van duurzaam, hernieuwbaar katoen. Ze zijn ademend, gemakkelijk te onderhouden en zacht voor de gevoelige babyhuid.

Klein maar niet onbelangrijk! Wat je koopt kan het verschil maken. Zachte inbakerdoeken zijn een populair accessoire in het leven van een gezin. Door ze te kopen, steun je ook boeren en hun gezinnen en draag je bij aan de milieuvriendelijke productie van katoen. Voor jou, voor je kind en voor een betere toekomst.

De limited edition LÄSSIG X Raddis® Cotton luiers en dekbedden van 120×120 cm zijn gemaakt van duurzaam en hernieuwbaar katoen. De set van twee zachte mousseline luiers wordt geleverd in een herbruikbaar katoenen zakje. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijk katoen, op de natuur geïnspireerde kleuren en kleine motiefjes.

Deze inbakerdoek is perfect om je baby vanaf de geboorte te begeleiden. Ademend,  gemakkelijk te onderhouden en kan gebruikt worden als inbakerdoek of als troostdoekje. Het zachte katoen blijft zacht, zelfs na meerdere wasbeurten. Maakt het dagelijks leven van het gezin gemakkelijker. De luiers zijn wasbaar op 40°C en droogbaar in de droogtrommel.

 

Bijkomende informatie

categorie

slapen

kleur

beige

materiaal

katoen

merk

Lässig

prijs

€0 – €25

leeftijd

1+ (12-24mnd.), baby (6-12mnd.), newborn (0-6mnd.), peuter (24mnd.+)