VERZENDEN EN RETOURNEREN

verzenden

Voor elke verzending onder € 100 rekenen we € 5,99- verzendkosten aan. Je ontvangt de bestelling normaal binnen de 1 à 3 werkdagen. Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag? Dan verzenden we op maandag en ontvang je het pakket normaal na 1 à 3 werkdagen.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er in drukke periodes de verzending vertraagd wordt… Maar we doen er echt altijd alles aan om je pakje tijdig te bezorgen.

Als je pakketje bij ons de deur uitgaat ontvang je een bevestigingsmail met een track & trace link waarmee je je pakket kan volgen. Je kunt de status van je pakket ook altijd bekijken in je account onder bestellingen.

retourneren

Zijn de items niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat is geen probleem. Stuur een mail naar info@joplusliz.com & vermeld hierbij dat het om een retour gaat. Je kan de item(s) binnen 14 dagen terugsturen naar onderstaand retouradres. Als we de retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoen, wordt het bedrag binnen de 7 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee de betaling werd uitgevoerd. De verzendkosten van de retour zijn op eigen kosten.

retourvoorwaarden

– De originele labels moeten aan het artikel hangen.
– Het artikel zit nog in de originele verpakking.
– Het artikel is niet gebruikt of beschadigd.
– Verzendkosten van de retour zijn op eigen kosten.
– Retourneren is volledig op eigen risico. We kunnen niet verantwoordelijk zijn voor eventueel verlies van retourzendingen.
Daarom best een track & trace code gebruiken.

retouradres

JO + LIZ BV
Jolien en Liselot De Wulf
Antwerpsesteenweg 129a
9080 Lochristi

-> Dit adres is enkel voor retours.