co-sleeper CoZee, oak/charcoal – TUTTI BAMBINI

259,00

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: 210000004066 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De CoZee co-sleeper in eikenhout en zilver biedt de functionaliteit die je nodig hebt om veilig zij aan zij met je baby te slapen vanaf de geboorte tot ongeveer zes maanden.
6 hoogtestanden
Je kunt de hoogte van je Cozee bedje gemakkelijk aanpassen met 6 verschillende hoogtestanden. Je kunt zelfs de ene kant hoger zetten dan de andere om de symptomen van reflux en verstopping te verlichten.
Handige opbergplank
Heb je meer dan twee handen nodig? Deze praktische opbergplank voor onder het bed biedt je een handige plek om doekjes en je favoriete babyspeelgoed op te bergen, precies waar je ze nodig hebt.
Veilig en beschermd
Als je het bedje niet gebruikt, kun je de zijkant gemakkelijk op zijn plaats klikken en de ritsen vastmaken om het bedje op zichzelf te laten staan.
Dicht bij jou
In die eerste weken en maanden ontstaat de beste band tussen jou en je baby. De Cozee wiegjes bieden een veilige methode om samen te slapen en houden je baby dicht bij je voor je gemoedsrust.

Opgevouwen Afmetingen: 92 x 56 x 12cm
Afmetingen gemonteerd: L92 x B56 x H69 tot 84cm
Matras Afmetingen: 83 x 52cm x 3cm
Matras Details: Matras van maïsvezel
Gewicht: 10kg
Matras Hoogte: Positie 1: 49-52cm, Positie 2: 52-55cm, Positie 3: 55-58cm, Positie 4: 58-61cm, Positie 5: 61-64cm, Positie 6: 64+cm

Geschikt voor de leeftijd: Vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden
Montagevoorschriften: Geen gereedschap nodig
Montagetijd: 60 seconden
Veiligheid: Voldoet aan BS EN 1130

Productgegevens
Inbegrepen: CoZee wiegje met wiegmatras, veiligheidsriempjes voor co-sleeping en draagtas
Onderhoudsinstructies: Rits de binnenvoering en matrashoes eraf en stop ze in de wasmachine voor een grondige reiniging. Buitenstoffen – met een spons schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel. Maak het frame schoon met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel.

Bijkomende informatie

categorie

meubelen/decoratie

kleur

oak/silver

leeftijd

newborn (0-6mnd.)

merk

TuttiBambini

prijs

€200 – €500